Syddanmark

Mette With Hagensen

Læsls sidste nyt

Region Syddanmark Mette with Hagensen

Nyhedsbrev nr 2
af Karsten Uno Petersen Regionsrådsmedlem (S)

Nyhedsbrev nr 9
af Poul Andersen medlem af Regionsrådet (S) December 2016

Kære alle. Jeg vil gerne sige tak for året der næsten er gået.
2016 har rent regionalpolitisk budt på mange udfordringer. Jeg synes at regionsgruppen har klaret det meget godt. 2017 vil blive et år, hvor der er både regions- og kommunevalg. Det bliver spænde i regionsyd, både når man betragter regionsvalget og kommunevalget. Vi socialdemokrater har aldrig haft så mange muligheder for at male regionsyd mere rødt som nu. Det kan vi, hvis vi står sammen om at føre både regions og kommunalvalget sammen.

Vi vil i samarbejde med AOF udbyde 6 grundkurser i alt, 3 på Fyn og 3 i Sydjylland for kandidater til både regions og kommunalvalget. Når vi har styr på det hele vil i blive informeret via mail. De første kurser vil være i februar mdr. Kurserne vil forgå om lørdagen.
Derefter vil vi som region have fokus på vores regionale kandidater.
Det regionale valgprogram er første udkast ved at blive skrevet. Desværre har vi ikke fået alle de skrive gruppe op at stå som planlagt. De grupper der er i gang vil afslutte deres arbejde i staten af januar og derefter vil de blive sendt ud til videre bearbejdning i kredsene. Sådan vi kan vedtage valgprogrammet på vores repræsentantskabsmøde i april.
1 januar starter vores 2 uddannelses koordinatorer. De vil først være klar til det opsøgende arbejde omkring februar måned. Da januar står i uddannelses tegn for dem.
Til sidst vil jeg ønsker jer alle en rigtig godt nyt år. Vi ses med arbejdstøjet på i 2017.
De bedste hilsner
Niels Ole Beck
Regionsformand.