Transportminister, Regionens spidskandidat, borgmesterkandidat og et fantastiske hold byrådskandidater dannede rammerne omkring Socialdemokratiets deltagelse i Vardes lysfest.


Der var både lys og fest i Kræmmergade denne aften hvor både Vardegarden kom forbi vores socialdemokratiske bod men også en hel del mennesker der nød godt af at vi havde små smagsprøver og røde pølser, vi kunne dele ud af. Der var også en del mennesker der gjorde store øjne da de så Transportminister Benny Engelbrecht der også var til stede for at støtte socialdemokratiet i Vardes valgkamp.

”Det er jo ikke hver dag man lige møder en minister i Varde.”

Men også regionsspidskandidaten i region Syddanmark Mette With Hagensen var med i den socialdemokratiske opbakning. Borgmesterkandidaten Søren Laulund havde glædet sig meget til denne aften og var rigtig glad for den opbakning vi får fra både minister og regionskandidater. Det styrker det fantastiske gode hold vi har af kandidater her til byrådsvalget. Det blev det vi havde håbet på en rigtig god aften med masser af politiske debatter og det er rart at møde menneskerne her i gaden med en politisk debat.